حدود اختیارات مالک در قرارداد مشارکت در ساخت
از توافقات مهم در زمان عقد قرارداد مشارکت در ساخت تعیین تکلیف حدود اختیارات مالک است .معمولا برخی از مالکان پس از تحویل ملک به سازنده و شروع پروژه ساختمانی اقدام به سرکشی به ساختمان و اعمال نظر در مراحل مختلف ساخت مینمایند که در پاره ای از مواقع باعث اخلاف نظر و بروز اختلافات متعدد فی مابین طرفین میگردد.اگر در زمان عقد قرارداد در این مورد توافقات لازم انجام گرفته و طرفین اختیارات یکدیگر را کاملا روشن و واضح تعریف نمایند .،اختلافات احتمالی به حداقل میرسند.
آیا مالک حق دخالت در کار سازنده را دارد؟
سرکشی مستمر و بازدید از پروژه ساختمانی حق مسلم مالک است .اما مالک به هیچ عنوانی حق دخالت در کار سازنده نداشته و فقط میتواند از سازنده در مورد اقدامات انجام گرفته و چگونگی انجام آنها توضیح بخواهد.
من باب مثال پس از تدوین متمم متریال و تعیین مصالح و لوازم مصرفی در ساختمان ،مالک میتواند در هر مرحله ای از ساخت از پروژه بازرسی و متریال مصرفی را با لیست متریال مورد توافق مطابقت داده و در صورت هر گونه مغایرت از سازنده توضیح بخواهد.
نماینده مالکین
زمانی که ملک مورد مشارکت بیشتر از یک مالک داشته باشد حتما باید مالکین با توافق و تراضی شخصی را به عنوان نماینده به سازنده معرفی نمایند .و این موضوع باید در قرارداد قید شده و یا بعدا در یک متمم جداگانه توضیح داده شود و به امضای تمامی متعاملین قرارداد برسد.
تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت
انتخاب سازنده معتبر و دارای رزومه کاری مناسب و نمونه کار در منطقه به همراه تدوین یک قرارداد مشارکت در ساخت قوی باتوجه به قوانین حقوقی حاکم بر جمهوری اسلامی ایران .میتواند شرایطی مطمئن و بدون دردسر را برای مالک ملک فراهم کند.
گروه ساختمان رویایی
گروه ساختمان رویایی با سالها سابقه درخشان در ضمینه عقد قراردادهای مشارکت در ساخت .و معرفی سازندگان برتر شهر تهران آماده خدمت رسانی به شما همشهریان عزیز میباشد.
جهت داشتن هر گونه سوال و یا مشاوره رایگان در مورد شرایط مشارکت در ساخت در تهران و… با شماره تلفن های ۷۷۲۷۱۷۲۳(خط ویژه)-۰۹۱۲۳۱۹۲۴۰۷ گروه معماری و مشاورین ساختمان رویایی تماس حاصل فرمایید.